Onze relaties:

  • Almanapp
  • PCI Nederland
  • Antenor
  • Quarto
  • B2U

Venuez Award use of Technology of the year gewonnen door Club AIR

Tijdens het Style & Hospitality Awards gala in huis ter Duin, 29november j.l., mocht AIR de prestigieuze award voor 'Best Use of Technology of the Year' in ontvangst nemen. Deze Style & Hospitality Awards worden jaarlijks uitgereikt door het toonaangevende vaktijdschrift 'Venuez'.

De genomineerden in de categorie Best Use of Technology 2010 worden beoordeeld op hun diverse aanpak op het gebied van licht en geluid. De jury beoordeelt daarnaast het optimale gebruik van de techniek, de integratie en functionaliteit van de uitvoering in het horecaconcept.

Jury beoordeling:

Air www.air.nl ademt efficiëntie. Het begint al bij de entree waar de gast een Aircard aanschaft die dient als betaalkaart en sleutel voor de elektronische lockers. Air beschikt over een volledig geautomatiseerd barsysteem en een indrukwekkend geavanceerd geluidssysteem. De innovatieve ledverlichting draagt bij aan een ultieme clubbeleving. Ten slotte is zelfs het vacuüm doorspoelsysteem van de toiletten onconventioneel en duurzaam. Air is een schitterend voorbeeld van doordachte technologische toepassingen - ontwikkeld door de ondernemers in samenwerking met de technologie leveranciers - als essentieel onderdeel van dit onderscheidende clubconcept.

WINNAAR: CLUB AIR
LOCATIE:AMSTELSTRAAT, AMSTERDAM
ONDERNEMERS: SANDER GROET, SJOERD WYNIA & NIELS DE GEUS
ONTWERP: MARCEL WANDERS
VENUECARDSYSTEEM: CREO Cashless Payment Systems (In samenwerking met Magna Carta, Nedap en Frijado)