Onze relaties:

  • Van Duijnen
  • Quarto
  • B2U
  • PCI Nederland
  • Almanapp

Universitair Medisch Centrum Utrecht kiest voor Creo Cashless Betalen met MyOrder

Creo Cashless Betalen met MyOrder geïmplementeerd in het UMC Utrecht, voor zowel de medewerkers, patienten, leveranciers als bezoekers.

Het UMCUtrecht heeft hiertoe besloten omdat de Chipknip-eigenaar Currence met ingang van 1 januari 2015 stopt met de binnen de cateringbranche veel gebruikte Chipknip en om het gebruik van contant geld binnen de organisatie te minimaliseren.

Het Creo Cashless Betaalsysteem met MyOrder bestaat uit twee functionaliteiten binnen het UMCUtrecht geïmplementeerd, de MyOrder digitale portemonnee en het door Creo ontwikkelde Cerberos rechtensysteem. Hiermee kunnen de verschillende gebruikersgroepen binnen het UMCUtrecht al dan niet met korting betalen voor de lunch, koffie, frisdrank en versnaperingen bij de vendingautomaten en catering. In de nabije toekomst zal het systeem ook in gezet worden voor andere diensten zoals parkeren en het via de mobiel kunnen bestellen van de lunch.

De 12.000 medewerkers van het UMCUtrecht hebben reeds een pas voor toegangscontrole. Deze pas is gecodeerd voor het gebruik van het MyOrder betaalsysteem en het Cerberos rechtensysteem. De patienten, bezoekers en leveranciers kunnen met hun bestaande MyOrder digitale portemonnee betalen als zij die al hebben, of een gastenpas kopen bij de pas uitgifteautomaat.

Het voordeel van het MyOrder betaalsysteem is dat er ook buiten het UMCUtrecht mee betaald kan worden bij bedrijven die het MyOrder betaalsysteem accepteren.

Zoekt u ook een alternatief voor de chipknip en/of wilt u cashless ticketing, toegang en betalen in uw organisatie introduceren?

Lees meer.......