Onze relaties:

  • Quarto
  • PCI Nederland
  • Van Duijnen
  • Almanapp
  • Antenor

Succesvolle implementatie van Kind Locatie Systeem bij kinderopvang Happy Kids

Met het Kind Lokatie Systeem van CREO-CPS kunnen de ouders hun kinderen die gedurende de dag in de kinderopvang verblijven, via internet volgen en lokaliseren.

Happy Kids Kinderopvang www.happykids.nl  streeft ernaar om de dienstverlening voor de ouders van Kinderen van 4 tot 12 jaar te optimaliseren.

De introductie van het Kind Lokatie Systeem is daar een goed voorbeeld van.

"Wij proberen ons in te leven in de wereld van de ouders. Zij vertrouwen de zorg van hun kind aan de kinderopvang toe, terwijl zij zelf hard werken. Daarbij blijven zij graag op de hoogte van de activiteiten van hun kind. Met de introductie van het Kind LoKatie Systeem wil HappyKids de ouders tegemoet komen in hun informatie behoefte", zo legt eigenaar Arco Koot uit.

Ouders kunnen vanuit huis of vanaf het werk inloggen op de website van Happy Kids en zien aan welke activiteiten het kind op dat moment deelneemt en heeft deelgenomen.

Daarnaast kan bij het ophalen van het kind snel bepaald worden waar in de kinderopvang het kind zich op dat moment bevindt, wat veel kostbare tijd op het drukste moment van de dag bespaart.

De ouders kunnen indien gewenst ook samen met de groepsleid(st)er op een touchscreen de kinderkaart oproepen en zodoende de dag van het kind doornemen.

Het Kind Locatie Systeem bestaat uit RF-code lokalisatie buttons die met een clip aan de kleding van de Kinderen worden bevestigd, lokalisatie / zone ontvangers, touchscreens en webbased applicatie software.