Onze relaties:

  • Quarto
  • Van Duijnen
  • B2U
  • PCI Nederland
  • Antenor

Studentenverenigingen kiezen voor Creo Cerberos kassa- en kaartmanagementsysteem gekoppeld aan Van Duijnen tapautomatisering

Creo (kassa- en kaartmanagement) en Van Duijnen (tapautomatisering) zijn ieder specialist op hun gebied.  Met de samenwerking tussen Creo en Van Duijnen is een perfecte koppeling tussen beide systemen gerealiseerd. Van Duijnen zorgt voor een optimaal geschonken consumptie terwijl Creo alle transacties afrekent en registreert.

Op basis van de door studentenverenigingen gestelde eisen en wensen is de Creo Cerberos kassa- en kaartmanagement functionaliteit gekoppeld aan de Van Duijnen tapautomatisering.

De leden van studentenverenigingen eten en drinken op rekening door eenvoudig hun ledenchippas op één van de geinstalleerde kaartlezers te plaatsen. De kaartlezers zijn verbonden met de Creo touch kassa's en tapautomatisering van Van Duijnen. Wordt er een consumptie getapt, dan wordt deze meteen op rekening van de betreffende persoon bijgeschreven of wordt een bedrag van het prepaid saldo afgeschreven. Daarnaast maken de barmedewerkers gebruik van medewerkerspassen voor het registreren van breuk etc.

Dankzij de koppeling tussen de Van Duijnen tapautomatisering en het Creo kassa- en kaartmanagementsysteem wordt tapverlies tot een minimum beperkt.

Lees meer.....