Onze relaties:

  • Quarto
  • B2U
  • Van Duijnen
  • Almanapp
  • PCI Nederland

Quarto kiest voor het door Creo ontwikkelde Cashless betaalsysteem.

Quarto is een toonaangevende leverancier van betaalsystemen voor o.a. de catering-, museum-, en zorgbranche. Voor het cashless betaalsysteem heeft Quarto gekozen voor het door Creo Cashless Payment Systems ontwikkelde Cerberos transactiesysteem. Quarto zet dit transactiesysteem onder de naam Q-PAY in de markt.

Met Q-PAY introduceert Quarto een nieuw betaalsysteem waarbij, eenvoudiger en sneller dan ooit tevoren, kan worden afgerekend en waarop alle  afrekenpunten aangesloten kunnen worden. Gebruikers kunnen met een pas, token of andere drager afrekenen in bijvoorbeeld het restaurant, bij de koffieautomaat of de multifunctional.


Alle gegevens worden online verwerkt en opgeslagen in de cloud waardoor deze gemakkelijk toegankelijk zijn voor gebruikers en eenvoudig beheerd kunnen worden. Tevens hebben de gebruikers een overzicht van alle transacties op Internet in een beveiligd portaal.

Q-PAY is sneller dan alle open betaalsystemen en de betaalkaarten worden in Questor-ONLINE en Q-PAY aangemaakt met één handeling. De kaarten zijn eenvoudig te registreren en op te laden via: kassa, oplaadzuil of internet (iDeal). 

Klik hier voor de brochure.

7 voordelen van Q-PAY: Meer winst, betere rapportages, minder beheerslasten, altijd voldoende saldo, hogere gasttevredenheid, meer efficiency en één aanspreekpunt!