Onze relaties:

  • Van Duijnen
  • Almanapp
  • Quarto
  • PCI Nederland
  • Antenor

Otoucho winnaar van de prestigieuze Innovation Award

OtouchO is het nieuw applicatie platform en framework voor zelfbediening in de horeca en dienstverlenende bedrijven. Op 11 januari 2010 heeft de professionele jury Uit ruim 140 inzendingen Otoucho gekozen als winnaar van de Horeca Innovation Award van 2010 in de categorie equipment.
Deze prijs is een grote waardering voor de inzet en het werk van ons team en het vertrouwen van alle betrokken partijen. 
Momenteel zijn we bezig met de voorbereidingen van de lancering van Otoucho bij de recent geopende "The Steak Club" op de eerste verdieping van "The Harbour Club" . Nog enkele weken en dan zal Otoucho in Scheveningen de primeur beleven.

Otoucho
www.otoucho.nl keeps in TOUCH.......met het Partner-Tech EM-200 Touch panel. Met behulp van de EM-200 voorzien van Webcam en Wifi communicatie heeft de klant een digitale menu kaart in handen. De digitale bestel en informatie unit geeft de klant de mogelijkheid om direct zijn bestelling te plaatsen, informatie te vinden over de horeca locatie en meer informatie in te winnen over de omgeving. Hierdoor neemt de service graad richting de klant toe en kan de horeca ondernemer kosten besparen.

Het unieke OtouchO Order Platform biedt een ongekende user experience en klantvriendelijkheid op ieder niveau. Daarnaast biedt OtouchO een perfect platform voor narrow casting zoals dat bedoeld is, namelijk op het beslissingsmoment.