Onze relaties:

  • Antenor
  • B2U
  • Almanapp
  • Quarto
  • Van Duijnen

Creo levert Cashless Betaalsysteem Holland Heineken House Sochi

Tijdens de Olympische Spelen in Sochi 2014 wordt in het Holland Heineken House cashless afgerekend met het cashless betaalsysteem geleverd door Creo cashless payment systems in samenwerking met Quarto.

Het Holland Heineken House wordt gehuisvest op het grondgebied van het AZIMUT Hotel Resort in Sochi en gaat 6 februari vanaf 18:00 uur open voor publiek.  Bram Westenbrink, Marketing Directeur Heineken Nederland: "Traditiegetrouw mag het Holland Heineken House natuurlijk niet ontbreken als onderdeel van de Olympische belevenis, waar we nu al 22 jaar deel van uitmaken. We hebben wederom een fantastisch Huis voor de Nederlandse Olympische equipe, hun fans, familie en vrienden weten te realiseren. Het Holland Heineken House wordt in Sochi bemand door een crew van 85 medewerkers, die na een recordaantal aanmeldingen door Randstad zijn geselecteerd. Het Huis heeft een speciale ceremoniehal, waar straks de medaillehuldigingen van sporters en de optredens van artiesten plaatsvinden. Ook voor de thuisblijvers biedt het Holland Heineken House een unieke Olympische ervaring. Al het nieuws door de ogen van het Holland Heineken House is namelijk vanaf 6 februari dagelijks te volgen op www.hollandheinekenhouse.nl

Cashless betalen:

Olympische sporters en bezoekers kunnen in het Holland Heineken House in Sochi cashless betalen met behulp van betaalkaarten. Consumpties worden snel en zonder wisselgeld afgerekend. Veiliger, geen gedoe met contant geld en korte wachtrijen bij de kassa's.

Lees meer.......

Blij met het Heineken team:

Na Vancouver 2010 en Londen 2012 is Sochi 2014 al weer het 3de Holland Heineken House waarvoor Creo het cashless betaalsysteem mag leveren. César Sierhuis, commercieel directeur Creo: "Het Holland Heineken House wordt neergezet door een kleine groep gemotiveerde medewerkers van Heineken (+ partners) met een niet praten maar doen mentaliteit. Wij zijn er trots op iedere keer deel uit te mogen maken van dit enthousiaste team".