Onze relaties:

  • Van Duijnen
  • Quarto
  • PCI Nederland
  • Antenor
  • Almanapp

Creo introduceert volledig mobiel betalen met bunq.

Cashless betalen zonder pinterminal.

Mobiel betalen met bunq is een nieuwe manier van cashless betalen, waarbij de ondernemer niet meer hoeft te investeren in een pinterminal. bunq-betalen doen klanten via een QR-code met alleen hun mobiele telefoon. César Sierhuis, commercieel directeur van Creo cashless payment systems: "In een aantal branches waar Creo actief is, is vandaalbestendigheid van groot belang. Standaard pinterminals zijn kwetsbaar en vandaalbestendige pinterminals zijn duur. Het real-time betaalplatform van bunq is een uitstekende aanvulling op de door ons aangeboden betaaloplossingen."

Betalen via QR-code
De methode is simpel: bunq-gebruikers scannen met hun bunq-app een QR-code die wordt getoond op de touchpos en/of klantendisplay. Zij ontvangen en accepteren het betaalverzoek dat in de app verschijnt. Gebruikers kunnen de rekening vervolgens meteen splitten en verrekenen met vrienden in de bunq-app, via telefoonnummer of email. Geen gedoe meer met IBAN's, maar je uitgaven meteen makkelijk en snel kunnen verrekenen. Via betaalverzoeken of een gezamenlijke rekening, de keuze maak je zelf.

Naast de huidige betaalmethode zullen Creo en bunq nog meer nieuwe betaaloplossingen blijven ontwikkelen Ali Niknam, CEO en Founder van bunq: "Wat bunq en horecagelegenheden bindt is dat wij het mensen naar de zin willen maken. Omdat je alleen je smartphone nodig hebt is deze betaalvorm een stuk sneller dan pin- of cashbetalingen. Daarnaast worden bunq-betalingen altijd real-time verwerkt, waardoor horecaondernemers en klanten precies weten wat er op hun rekening staat. Ook tijdens feestdagen en in het weekend."

Over bunq
bunq zakelijk geeft ondernemers de volledige controle over hun bankzaken. Ondernemers ontvangen betalingen direct op hun rekening, blijven op de hoogte van bedrijfsuitgaven via real-time notificaties en gebruiken hun mobiel als pinautomaat. Bij bunq doen ondernemers en gebruikers wat zij willen, wanneer ze willen. bunq is de bank of the free. Voor meer informatie: www.bunq.com

bunq accepteren in uw Creo betaalsysteem?
Neem contact op met Creo: 085-4011723 / sales@creo.nl