Onze relaties:

  • Quarto
  • B2U
  • Almanapp
  • PCI Nederland
  • Antenor

A'DAM Toren reserveren, toegang en betalen

Creo adviseert A'DAM Toren op het gebied van reserveren, toegang en betalen!

Het vroegere Shell gebouw aan het Amsterdamse IJ zal onder de naam A'DAM Toren worden herontwikkeld tot een mix van kantoren, uitgaansgelegenheden, een hotel en een observatiepunt met een ronddraaiend restaurant. A'DAM zal een multifunctioneel gebouw met drie belangrijke aspecten zijn: een attractie (observatiedek / hotel / restaurants / bar / nachtclub); een incubator / katalysator voor progressieve muziek, een baken en hub voor de lokale creatieve gemeenschap.

Een belangrijk aandachtspunt is het feit dat een grote verscheidenheid aan binnen en buitenlandse bezoekers (al dan niet tegen directe betaling / op rekening), snel en efficient van de verschillende faciliteiten in het gebouw gebruik moeten kunnen maken.

Daarbij wordt gestreefd naar de volgende zaken:

. Snel en betrouwbaar toegang en betalen om zodoende rijen zoveel mogelijk te voorkomen en de bezoekers en gebruikers als gast te kunnen ontvangen.

. De hoeveelheid contant geld tot een minimum beperken om zodoende de veiligheid te vergroten, kosten te verlagen en fraude onder het personeel te voorkomen.

. Eenvoudige en efficiente rapportage mogelijkheden voor het management.

De grote namen achter de A'DAM Toren zijn: Sander Groet (AIR), Hans Brouwer (MassiveMusic), Duncan Stutterheim (SFX/ID&T), Lingotto.

Lees meer......

 

Credits: Cees van Giessen - CIIID Foto credits: Jasper Juinen