Onze relaties:

  • Almanapp
  • Quarto
  • Van Duijnen
  • Antenor
  • PCI Nederland

Pontveren

Snelle, adequate en veilige toegangscontrole!

Met de Creo ticketing- en toegangscontrolesystemen heeft u de mogelijkheid om de mobiliteit van reizigers en personeel beheersbaar te maken en te houden.

Snelle, adequate en veilige ticketuitgifte en toegangscontrole!
Het Creo ticketing- en toegangscontrole systeem is snel en klantgericht. Om het gewenste resultaat te leveren, werken wij nauw samen met onze klanten. Door goed te luisteren zijn wij in staat om advies op maat te leveren en ontstaat er een gerichte aanpak die voor elke situatie een oplossing kan bieden.

Klantgericht.
Wij geven deskundig advies over zaken als ticketuitgifte en toegangscontrole en kijken onder andere naar capaciteit, vluchtroutes en mindervaliden toegankelijkheid. Allerlei onderwerpen waaraan gedacht moet worden om de juiste keuzes te kunnen maken. Ook bij oplevering laten wij niets aan het toeval over. Gekwalificeerde goed opgeleide monteurs en een juiste planning staan garant om een project op tijd en passend binnen het budget op te leveren.

Innovatie.
Bij Creo zijn wij altijd op zoek naar de perfecte oplossing. Omdat innovatie een continu proces is, werken wij voortdurend aan het verbeteren van onze producten, services en processen. Wij ondersteunen de meest uiteenlopende betaalsystemen zoals barcode tickets, digitale portemonnees met mifare betaalkaarten waaronder de OV chipkaart, contactloze bankpas, mobiele (NFC) telefoons etc.

Producten: Betaalsystemen / uitgifte- en opwaardeerautomaten / Toegangsystemen