Onze relaties:

  • PCI Nederland
  • B2U
  • Van Duijnen
  • Quarto
  • Almanapp

Stadions

Cashless toegang en betalen in Stadions.

Het Creo cashless betaalsysteem stelt stadionbezoekers in staat om snel en veilig eten en drinken af te rekenen bij één van de verkooppunten/-counters en/of vendingautomaten. Daarnaast ondersteunt het Creo cashless betaalsysteem betalingen met de (contactloze) bankpas.

Snel en betrouwbaar afrekenen met Creo cashless betalen.
Het Creo cashless betaalsysteem koppelt snel en betrouwbaar afrekenen aan inzichtelijke rapportages voor stadionbestuurders, horecamanagers en andere belanghebbenden. Seizoenkaart houders zetten het betaalsaldo op hun seizoenkaart (mits voorzien van Mifarechip). Eenmalige bezoekers van het stadion kopen een betaalpas bij de zogenaamde cashpoints (medewerkers met een kassa met kassalade en PINterminal). Optioneel kan dat ook bij betaalpas uitgifteautomaten en/of mobiele medewerkers voorzien van een handheld. VIPS krijgen een VIPkaart. Deze VIPkaarten worden per evenement voorzien van een saldo dat alleen tijdens het specifieke evenement besteed kan worden en waar het te besteden saldo per VIP groep ingesteld kan worden.

Betaalsaldo opwaarderen.
Het opwaarderen van het tegoed (betaalsaldo), vindt plaats bij cashpoints en/of betaalpas uitgifte- en opwaardeerautomaten d.m.v. contantgeld en/of PINbetaling.  Optioneel kan dat via de website en/of de mobiele app van het stadion (het internet) via een iDEAL of Credit Card betaling. Het betaalsaldo van de bezoekers wordt op de bankrekening van het stadion bijgeschreven.Het systeem is goed te integreren met het toegangscontrolesysteem van het stadion en kan communiceren met andere software en databases.

Producten: Toegangsystemen / Uitgifte- en opwaardeerautomaten / Betaalsystemen