Onze relaties:

  • Van Duijnen
  • PCI Nederland
  • B2U
  • Antenor
  • Quarto

Catering

Cashless betalen is snel, veilig en verlaagt de kosten.

Het afrekenen met de chippas en/of (contactloze) bankpas is aanzienlijk sneller dan met contantgeld, waardoor de rijen voor de kassa aanzienlijk korter zijn en u uw gasten met minder kassa's adequaat kunt helpen.

Cashless betalen met chippas en/of (contactloze) bankpas.
Veel van uw klanten maken gebruik van een chippas voor de toegang tot het gebouw, kamers en kluisjes. Creo levert een geïntegreerd cashless betaalsysteem dat naadloos aansluit op deze toegangscontrolesystemen. Dit zorgt er niet alleen voor dat er geen contant geld meer in uw organisatie aanwezig is, maar doordat alle filialen gekoppeld worden aan uw centrale database en webportal, hebben zowel u als uw klanten realtime inzicht in de uitgevoerde transacties. Daar komt bij dat uw klanten via de webportal hun te besteden saldo zowel via het internet als mobiele telefoon kunnen inzien en beheren.

Voorkom rijvorming door bestellen met de mobiele telefoon!
Verhoog de omzet en klanttevredenheid van (bedrijfs/fast food)restaurants door bestellen en
 betalen snel en gemakkelijk te maken. Indien gewenst kunnen uw klanten hun lunch via de app bestellen terwijl zij nog achter hun bureau zitten. Dankzij het gebruik van i-beacons kunnen regelmatig terugkerende klanten zich bij binnenkomst op hun mobiele telefoon laten informeren over de nieuwste gerechten en ingrediënten.

Producten:Betaalsystemen / Uitgifte- en opwaardeersystemen / Toegangsystemen